Curves, more curves and …

A bored lunchtime walk surprised me. This is the backside of the Centrale Shopping Centre. To me it’s better than the front

I had to remove the construction of the building above the roof line as it caused confusion and destroyed the unity and coherence that I wanted to express.

I don’t know the interior of the shopping centre but I can imagine the room shapes behind this elevation and no windows cause a few occupational issue. Putting those aside I like this elevation for it curves and uninterrupted smoothness.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.